Beperkte Jackwell

                  Gespecialiseerd in soorten DELEN sinds 1985,

                   Motorvervangstukken! 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Jackwell Limited

Van goede kwaliteit Cummins Diesel generatoren voor verkoop
Van goede kwaliteit Cummins Diesel generatoren voor verkoop
Uw genset en ATS werken goed. Ik heb uw naam en e-mail aan een vriend gegeven die een hotel in Palawan zal bouwen. Dank,

—— K.S. LIM

Dank die altijd me goede producten geven. dank voor uw voordien gedaane inspanning u. uw firend van Egypte.

—— Waleed-Egypte

Ik moet bekennen u vaardigheden hebt van een de briljante klantenrelaties en ik van u leer. Ik vertel u of wilt u zien hoe mooi Zambia in Afrika

—— Akakulubelwa mwiyakui-Zambia

hallo Jenny, powerwizard 1.1 bracht ik perfecte het werk

—— Dr. Claude VILLETTE -Frankrijk

Ik kocht een Jackpower-generator van uw bedrijf in Januari of Februari 2008 (tien jaren geleden). De generator heeft me zeer goed 10 jaar gediend, maar de brandstoffilter is geblokkeerd geworden. Mijn probleem is dat nu de nieuwe filter wordt gepast, ik niet kan overal vinden om de lucht uit het brandstofsysteem af te tappen. Ik zou voor om het even welke hulp van u zeer dankbaar zijn

—— David -Hongkong

Ik ben online Chatten Nu

Jackwell Limited

1 2 3 4 5
Jackwell Limited Jackwell Limited Jackwell Limited Jackwell Limited Jackwell Limited
Kantoor De vergadering van atlascopco Modellen Modellen Modellen

Bedrijf Details:

Type Business : Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Jackpower
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 4Million-5Million
Opgericht Jaar : 1985
Export pct : 60% - 70%

 

Sinds onderneming in 1985, Jackwell-Technologieco., heeft Ltd een brede en volledige waaier van producten en de diensten aan de maatschappij verleend. Jackwell heeft nu 16 die bureaus, pakhuizen en de dienstcentra in China, met hoofdkantoor in Hong Kong wordt gevestigd. Er zijn meer dan 100 werknemers in Jackwell-Groep, en wij breiden ons in vele industrieën met snel uitbreidend tempo van China uit.

Er zijn hoofdzakelijk 4 afdelingen in Jackwell-Groep, namelijk:

 

1) Bouw en Mijnbouwmateriaal


Jackwell heeft met vele internationale beroemde merken in China, zoals ingersoll-Rand, Atlas Copco en Liebherr samengewerkt. Onze producten omvatten concrete het groeperen installaties, concrete mixers, hydraulische kruippakjeboren, pneumatische kruippakjeboren, de boren van de waterput, luchtcompressoren, wegpersen, brekers en verschillende andere materiaal. Wij zijn belangrijk in verscheidene industrieën, zoals hydro-elektrische elektrische centrales, cementsteengroeven, kolenmijnen en spoorwegsystemen.

om een snelle reactie op onze klanten te verstrekken, hebben wij over US$1.5 Miljoen vervangstukken van ingersoll-Rand en Atlas Copco in ons Chinees pakhuis opgeslagen. Onlangs, hebben wij kleine luchtcompressoren, pneumatische kruippakjeboren, boren van de waterput en boortoebehoren en vervangstukken uitgevoerd de overzee op de markt te brengen.

 

2) Machtsgroep


Jackwell heeft Caterpillar en Broadcrown gensets meer dan 15 jaar geleverd. Onze belangrijke klanten omvatten Telecommunicatie, Banken, Luchthavens, Fabrieken en veel andere sectoren in de maatschappij. Wij doen ook assemblage van gensets in China, onder onze merknaam van „Jackpower“ met classificaties van 1KVA aan 2000KVA. De kwaliteit van „Jackpower heeft“ genset een zeer goede reputatie van klanten in China en markt overzee gewonnen.

Wij zijn ook de specialisten voor echte vervangstukken, zoals Caterpillar, Perkins, FG Wilson, Cummins, John Deere, Volvo, enz.

Naast gensets, verstrekken wij ook totale oplossing op de machtsproblemen, zoals Powerware - UPS, het systeem en de batterij van gelijkstroom, bliksemmateriaal en veel andere elektronische producten.

 

3) Veiligheid en IT Groep


Jackwell verwierf de beroemde merknaam Locktronix van de V.S. in 2004 en begon vervaardigings elektrische sloten in China. Sedertdien zijn wij uitgevoerde producten aan het Midden-Oosten, Zuid-Azige en Afrika geweest. Onze markt breidt elk jaar uit en wij zoeken meer verdelers in verschillende landen om onze partners te zijn. Naast elektrische sloten en toebehoren, heeft wij ook ons eigen toegangsbeheersysteem door ons softwareteam ontwikkeld. Het systeem omvat slimme kaartoplossing en ook biometrisch toegangsbeheer, zoals hand-sleutel, vingerafdruk en gezichtserkenning. Onze is het EG-LOONLIJST systeem wijd gebruikt in vele fabrieken zowel in Hong Kong als vasteland China.

Toch heeft Jackwell altijd een doelstelling van „het Besteverstrekken en wij zullen constant hoogte - kwaliteitsproducten en de betrouwbare diensten aan onze klanten wereldwijd verstrekken. Wij verheugen ons op het maken van goede zaken met onze partners

 

Contactgegevens
Jackwell Limited

Contactpersoon: Miss. Jenny lai

Tel.: 86-0769-22687008

Fax: 86-0769-22687018

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)