• K.S. LIM
    Uw genset en ATS werken goed. Ik heb uw naam en e-mail aan een vriend gegeven die een hotel in Palawan zal bouwen. Dank,
  • Waleed-Egypte
    Dank die altijd me goede producten geven. dank voor uw voordien gedaane inspanning u. uw firend van Egypte.
  • Akakulubelwa mwiyakui-Zambia
    Ik moet bekennen u vaardigheden hebt van een de briljante klantenrelaties en ik van u leer. Ik vertel u of wilt u zien hoe mooi Zambia in Afrika
Contactpersoon : Jenny lai
Telefoonnummer : 13058566006

PowerWizardfg Wilson Controlebord

Plaats van herkomst OEM en het UK van China
Merknaam FG Wilson
Min. bestelaantal 1-5 stukken
Prijs Negotiable
Verpakking Details Het standaardtriplex en de houten daadwerkelijke het pakketgrootte van package.the tegen goederengro
Levertijd één weken bij ontvangstbewijs van officieel verkoopcontract
Betalingscondities L/C, D/P, D/A, Alipay, het Westenunie, TT. Contant geld, Paypal
Levering vermogen 500 stuks per maand
Productdetails
Laat een bericht achter
Productomschrijving


PowerWizard
Verre Controleopties

 

Verre Controle

 

Het PowerWizard-Nummerbord is een eenheid van de 16 channnelvertoning voor ver de controle van het statuut van de generatorreeksen van FG Wilson bij een afstand van zelfs 240 meter. Het nummerbord deelt via BLIK 2 gegevens mee - verbinding die als norm op generatorreeksen komt die met de Controleborden van PowerWizard worden gepast 2.0 of 2.1. Elk van de 16 kanalen op het Nummerbord heeft twee LEDs om status en alarmsignalen direct van Controlebord 2.0 of 2.1 van PowerWizard op de generatorreeks te tonen.

 

De vooraf ingestelde kanalen met betrekking tot elke LEIDENE vertoning kunnen individueel worden gevormd gebruikend het Elektronische de Diensthulpmiddel (EST). Dit staat Exploitanten toe om verschillende de status en het alarmsignalen van de generatorreeks te controleren om plaats-specifieke vereisten aan te passen.

 

Naast de LEIDENE vertoning, omvat het Nummerbord een hoorbaar alarm, erkent een alarm drukknop en een drukknop van de lamptest.

 

PowerWizardfg Wilson Controlebord 0

 

PowerWizardfg Wilson Controlebord 1

 

PowerWizard
Verre Controle en Controle Opties

 

Verre Controle en Controle

 

De communicatie van FG Wilson Interfacemodule en het Softwarepakket staan exploitanten toe om alle functies van de generatorreeks van een virtueel controlebord op hun PC te controleren en te beheersen.

Afhankelijk van de afstand van de exploitant van de generatorreeks en het type van verbinding beschikbaar aan verbinding met de generatorreeks, worden twee opties aangeboden:

 

Voor afstanden kan tot 1.000 meter, waar het geschikt is om een hard-getelegrafeerde verbinding te hebben, een generatorreeks worden gecontroleerd gebruikend de Mededelingen InterfaceModule en Softwarepakket op PC of laptop van de exploitant.

Alternatief, wanneer het leggen van een hard-getelegrafeerde verbinding is niet geschikt, is dezelfde controle en controle functionaliteit beschikbaar, maar de communicatie tussen PC van de exploitant of laptop en het Controlebord wordt gemaakt door een modem en het telefoonnetwerk. Afhankelijk van de afstand van theoperator van de generator

de reeks en het type van verbinding beschikbaar aan verbinding met de generatorreeks, worden twee opties aangeboden:

 

PowerWizardfg Wilson Controlebord 2

 

* De modem om PC of laptop van de exploitant met het telefoonnetwerk te verbinden is niet inbegrepen.

De extra ver de controle van en controle opties, via Internet, GSM en GPRS zijn beschikbaar met de Controleborden van PowerWizard 2.0 en 2.1. Tevreden om uw lokale Handelaar van FG Wilson voor verdere informatie te contacteren. Nota: PC of laptop zijn niet inbegrepen in om het even welke bovengenoemde opties.

 

PowerWizardfg Wilson Controlebord 3

 

 

                                                                          Het gebruiken van Telefoonnetwerk