• K.S. LIM
    Uw genset en ATS werken goed. Ik heb uw naam en e-mail aan een vriend gegeven die een hotel in Palawan zal bouwen. Dank,
  • Waleed-Egypte
    Dank die altijd me goede producten geven. dank voor uw voordien gedaane inspanning u. uw firend van Egypte.
  • Akakulubelwa mwiyakui-Zambia
    Ik moet bekennen u vaardigheden hebt van een de briljante klantenrelaties en ik van u leer. Ik vertel u of wilt u zien hoe mooi Zambia in Afrika
Contactpersoon : Jenny lai
Telefoonnummer : 13058566006

Automatische Voltageregelgevers in twee fasen

Plaats van herkomst OEM en het UK van China
Merknaam Stanford
Modelnummer MX341
Min. bestelaantal 1-5 stukken
Prijs Negotiable
Verpakking Details Het standaardtriplex en de houten daadwerkelijke het pakketgrootte van package.the tegen goederengro
Levertijd één weken bij ontvangstbewijs van officieel verkoopcontract
Betalingscondities L/C, D/P, D/A, Alipay, het Westenunie, TT. Contant geld, Paypal
Levering vermogen 500 stuks per maand
Productdetails
Hoog licht

avr automatische voltageregelgevers

,

de automatische kring van de voltageregelgever

Laat een bericht achter
Productomschrijving

MX341 is een ontdekte Automatische Voltageregelgever in twee fasen en vormt een deel van het opwindingssysteem voor een brush-less generator. De opwindingsmacht wordt afgeleid uit een permanente magneetgenerator in drie stadia (PMG), om de AVR-controlekringen te isoleren van de gevolgen van niet-lineaire ladingen en radiofrequentieinterferentie op de generatorterminals te verminderen.

 

De aanhoudende stroom van de generatorkortsluiting is een andere eigenschap van het PMG systeem.

 

De AVR-betekenissen het voltage in het belangrijkste generator winden en de controles de macht voedden aan de opwekkerstator en vandaar de belangrijkste rotor om het voltage van de generatoroutput binnen de gespecificeerde grenzen te handhaven, die lading, snelheids, temperatuur en machtsfactor van de generator compenseren.

 

Het zachte beginschakelschema is inbegrepen om een vlotte gecontroleerde opeenhoping van het voltage van de generatoroutput te verstrekken. Een frequentie die kring meten controleert voortdurend de schachtsnelheid van de generator en voorziet onder-snelheidsbescherming van het opwindingssysteem door het voltage van de generatoroutput van snelheid onder een pre-settable drempel proportioneel te verminderen. Een verdere verhoging van deze eigenschap is regelbare volts per Hertz-helling om de tijd van de motorterugwinning op turbo geladen motoren te verbeteren.

 

Het zachte beginschakelschema is inbegrepen om een vlotte gecontroleerde opeenhoping van het voltage van de generatoroutput te verstrekken. De ongecontroleerde opwinding wordt beperkt tot een veilige periode door interne sluiting van het uitvoersysteem van AVR. Deze voorwaarde blijft gesloten tot de generator heeft opgehouden.

 

De maatregel wordt getroffen voor de verbinding die van een verre voltagesnoeischaar, de gebruiker fijne controle van de output van de generator toestaan. Een analoge input wordt verstrekt toestaand verbinding aan een Newage-controlemechanisme van de Machtsfactor of andere externe apparaten met compatibele output.

 

AVR heeft de faciliteit voor mismoedigheidsct verbinding, om het parallelle lopen met andere zo ook uitgeruste generators toe te staan.