• K.S. LIM
    Uw genset en ATS werken goed. Ik heb uw naam en e-mail aan een vriend gegeven die een hotel in Palawan zal bouwen. Dank,
  • Waleed-Egypte
    Dank die altijd me goede producten geven. dank voor uw voordien gedaane inspanning u. uw firend van Egypte.
  • Akakulubelwa mwiyakui-Zambia
    Ik moet bekennen u vaardigheden hebt van een de briljante klantenrelaties en ik van u leer. Ik vertel u of wilt u zien hoe mooi Zambia in Afrika
Contactpersoon : Jenny lai
Telefoonnummer : 13058566006

avr automatische voltageregelgevers

Plaats van herkomst OEM en het UK van China
Merknaam Stanford
Modelnummer SX460
Min. bestelaantal 1-5 stukken
Prijs Negotiable
Verpakking Details Het standaardtriplex en de houten daadwerkelijke het pakketgrootte van package.the tegen goederengro
Levertijd één weken bij ontvangstbewijs van officieel verkoopcontract
Betalingscondities L/C, D/P, D/A, Alipay, het Westenunie, TT. Contant geld, Paypal
Levering vermogen 500 stuks per maand
Productdetails
Hoog licht

automatische ac voltageregelgever

,

de automatische kring van de voltageregelgever

Laat een bericht achter
Productomschrijving

SX460 is een half-wave phase-controlled thyristor type Automatische Voltageregelgever (AVR) en vormt een deel van het opwindingssysteem voor een brush-less generator. Naast het regelen van het generatorvoltage, omvat het AVR-schakelschema onder-snelheid en de ontdekkende eigenschappen van de verliesbescherming. De opwindingsmacht wordt direct afgeleid uit de generatorterminals.

 

De positieve voltageopeenhoping van overblijvende niveaus wordt verzekerd door het gebruik van efficiënte halfgeleiders in het machtsschakelschema van AVR. AVR is verbonden met de belangrijkste statorwinding en de winding van het opwekkergebied om gesloten lijncontrole van het outputvoltage van ladingsregelgeving van +/- 1.0% te voorzien.

 

Naast wordt aangedreven van de belangrijkste stator, leidt AVR ook een steekproefvoltage uit de outputwinding voor af de doeleinden van de voltagecontrole. In antwoord op dit steekproefvoltage dat, controleert AVR de macht aan het opwekkergebied wordt gevoed, en vandaar het belangrijkste gebied, het voltage van de machineoutput binnen de gespecificeerde grenzen te handhaven, die lading, snelheids, temperatuur en machtsfactor van de generator compenseren.

 

Een frequentie die kring meten controleert voortdurend de generatoroutput en voorziet de bescherming van de output onder-snelheid van het opwindingssysteem, door het outputvoltage van snelheid onder een pre-settable drempel proportioneel te verminderen. Een handaanpassing wordt verstrekt voor fabriek het plaatsen van het onderfrequentiebroodje van punt, (UFRO).

 

Dit kan gemakkelijk worden veranderd in 50 of 60 Herz op het gebied door duw-op verbindingsselectie. De maatregel wordt getroffen voor de verbinding die van een verre voltagesnoeischaar, de gebruiker fijne controle van de output van de generator toestaan.

 

Stamford AVR            

SX460

Het ontdekken voltage

verbindingsdraad selectable120 (95-132) VAC, 240 (190-264) VAC, enige fase 2wire

Frenquency

50-60Hz nominaal

Voltageinput

Maximum 90VDC bij 207VAC-input  

Weerstand

15 minimum Ω

Verordening

<±1% RMS met 4% motor het regeren

Voltageopeenhoping

overblijvend voltage bij avr eind>5vac

Externe Voltageaanpassing

: +/7% met 1k ohm 1 wattsnoeischaar

Generatormacht

<150kw