Beperkte Jackwell

                  Gespecialiseerd in soorten DELEN sinds 1985,

                   Motorvervangstukken! 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis ProductenGeneratortoebehoren

De verre Begin/Eindegenerator van Monitor Running Data van het Generatorcontrolemechanisme

Ik ben online Chatten Nu
China Jackwell Limited certificaten
China Jackwell Limited certificaten
Uw genset en ATS werken goed. Ik heb uw naam en e-mail aan een vriend gegeven die een hotel in Palawan zal bouwen. Dank,

—— K.S. LIM

Dank die altijd me goede producten geven. dank voor uw voordien gedaane inspanning u. uw firend van Egypte.

—— Waleed-Egypte

Ik moet bekennen u vaardigheden hebt van een de briljante klantenrelaties en ik van u leer. Ik vertel u of wilt u zien hoe mooi Zambia in Afrika

—— Akakulubelwa mwiyakui-Zambia

hallo Jenny, powerwizard 1.1 bracht ik perfecte het werk

—— Dr. Claude VILLETTE -Frankrijk

Ik kocht een Jackpower-generator van uw bedrijf in Januari of Februari 2008 (tien jaren geleden). De generator heeft me zeer goed 10 jaar gediend, maar de brandstoffilter is geblokkeerd geworden. Mijn probleem is dat nu de nieuwe filter wordt gepast, ik niet kan overal vinden om de lucht uit het brandstofsysteem af te tappen. Ik zou voor om het even welke hulp van u zeer dankbaar zijn

—— David -Hongkong

De verre Begin/Eindegenerator van Monitor Running Data van het Generatorcontrolemechanisme

Remote Start / Stop Generator Controller Monitor Running Data Generator
Remote Start / Stop Generator Controller Monitor Running Data Generator

Grote Afbeelding :  De verre Begin/Eindegenerator van Monitor Running Data van het Generatorcontrolemechanisme Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: LIxise
Certificering: ISO, 3C
Modelnummer: LXC6610 KUNNEN-4G

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: ÉÉN STUK
Prijs: USD 800 - 1000/PC
Verpakking Details: Karton, 250mm x 182 mm x 86 mm
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 100PC/month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: Wolkencontrolemechanisme Funtion: ver begin, einde, monitor lopende gegevens van uw generator
Kleur: Zwarte met leiden Kenmerk: Foutenvroegtijdige waarschuwing, Gezondheidsrapport, camera In real time
gebruik: Gezette mee te delen Simkaart binnen. Garantie: 1 jaar

De verre Begin/Eindegenerator van Monitor Running Data van het Generatorcontrolemechanisme

 

Productomschrijving

 

LXC 6610CAN-4G is een wolkencontrolemechanisme dat mee te delen Simkaart kan binnen zetten. Het kan ver beginnen, ophouden, lopende gegevens van uw generator controleren, als het met camera kan de video in real time zien werkt.

Meer functies:

1) u kunt het begin plaatsen en tijd van de twee groepen tegenhouden. De generator zal beginnen en zal volgens uw montages ophouden.

2) U kunt diverse alarmberichten, onderhoudsherinneringen, Foutenvroegtijdige waarschuwing en foutenoorzaken door de mobiele toepassing ontvangen, zodat u onderhoud kunt uitvoeren en de eerste keer behandelt.

3) De LIXiSEwolk heeft kenmerkend deze;

I. foutenvroegtijdige waarschuwing;

II. gezondheidsrapport;

III. camera in real time.

 

De Functie van de wolkendienst

 

1. WIFI-Verbindingstype

Met de gezondheid van de wolkendiensten, die 3 verschillende WIFI-verbindingen, achteloze nationale die grenzen gebruiken, niet tot netwerk worden beperkt, overal is de verbinding, kunnen om het even welke plaats en voorwaarden gegevenstransmissie, verre foutendiagnose, foutenvroegtijdige waarschuwing realiseren, gezondheidscontrole.

 

De eerste verbinding: In de toepassing zelf met WIFI-netwerk, verbindt het wolkencontrolemechanisme direct met het WIFI-netwerk, door het WIFI-netwerk om de communicatie pijpleiding in real time tussen de generator te vestigen en de wolkenserver, realiseert verre controle en controle in real time;

 

De tweede verbinding: In het toepassingsmilieu zonder WIFI, maar er is een mobiel telefoonnetwerk, door de telefoon delend WIFI, kan ook verre controle in real time, maar gewoonlijk meer gebruik voor gezondheidscontrole en verre foutendiagnose bereiken;

 

De derde verbinding: In het toepassingsmilieu zonder WIFI of netwerk, eerst, door APP wolkencontrolemechanisme om 7 soorten gegevens (24 die uren kunnen lopen en een half jaar bewaren) op te slaan aan de telefoon worden opgeslagen, zodra de telefoon een netwerk heeft of WIFI-milieu, dan sparen de gegevens aan de wolkenserver, realiseer de verre foutendiagnose. De vroege foutenwaarschuwing, gezondheidscontrole.

De verre Begin/Eindegenerator van Monitor Running Data van het Generatorcontrolemechanisme 0

 

2. Zelfgezondheidsvraag

LXC6610 door een uitvoerigere verzameling van de gegevens van de generatorreeks, met een verscheidenheid van WIFI-verbindingstechnologie om met de wolkenserver te verbinden, worden het grote aantal van A foutenmodellen en het verwarde redeneren overgegaan door de wolkenserver. De gegevensanalyse voor generatorreeks, identificeert potentiële mislukkingen vooraf, verbetert de operationele betrouwbaarheid van de generatorreeks, zodat de gebruikers de kosten van inspectie kunnen besparen.

De verre Begin/Eindegenerator van Monitor Running Data van het Generatorcontrolemechanisme 1

3.Remote foutendiagnose

Wanneer Controle komt de fout voor, zal het de gegevens voor een periode opslaan alvorens de mislukking onmiddellijk voorkomt. En pak de transmissie aan de wolkenserver in, bereiken de functie van de zwarte doosopname. De gebruikers kunnen de mobiele telefoon of PC gebruiken de eindtoegang tot de wolkenserver aan deze gegevens, bereikt nauwkeurige playback van elke seconde alvorens de mislukking voorkomt, vormt efficiënte basis voor verre foutendiagnose verwerft.

De verre Begin/Eindegenerator van Monitor Running Data van het Generatorcontrolemechanisme 2

4. Historisch verrichtingsgegevensbestand

De verrichtingsgegevens in real time van generatorreeks met vooraf ingestelde intervaltijd, om te bewaren en tot stand te komen historische verslagen, Opgeslagen Gegevens omvatten: De sensorgegevens, ingevoerde status, lossen outputstatus, motorgegevens, Motorgegevens, ladingsgegevens, en foutengegevens, enz. af Het langst kan de recentste 2100 uren van historische gegevens registreren. Verleent een verscheidenheid van eindtoegang tot historische gegevens door de wolkenserver om het gezondheidsstatuut van generatorreeks, Foutenoorzaken, evenals de beoordeling van het huidige prestatiesstatuut van generatorreeks te analyseren.

De verre Begin/Eindegenerator van Monitor Running Data van het Generatorcontrolemechanisme 3

5.Real-tijd camera

U kunt diverse alarmberichten, onderhoudsherinneringen, Foutenvroegtijdige waarschuwing en foutenoorzaken door de mobiele toepassing ontvangen, zodat u onderhoud kunt uitvoeren en de eerste keer behandelt.

De verre Begin/Eindegenerator van Monitor Running Data van het Generatorcontrolemechanisme 4

 

Contactgegevens
Jackwell Limited

Contactpersoon: Jennylai

Tel.: +8613058566006

Direct Stuur uw aanvraag naar ons