Guangdong ALI Testing Equipment Co,.Ltd

  • China Guangdong ALI Testing Equipment Co,.Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Guangdong ALI Testing Equipment Co,.Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Guangdong ALI Testing Equipment Co,.Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Guangdong ALI Testing Equipment Co,.Ltd Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Type Business Verdeler/groothandel, Agent, Importeur, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken GSKA
Aantal werknemers 50~100
Jaarlijkse omzet 4Million-5Million
Opgericht Jaar 1985
Export pct 60% - 70%

Inleiding

 

Sinds onderneming in 1985, Guangdong ALI Testing Equipment Co. , Heeft Ltd, een volledige dochteronderneming van GSKA-Groep een brede en volledige waaier van producten en de diensten aan de maatschappij verleend. GSKA heeft nu 16 die bureaus, pakhuizen en de dienstcentra in China, met hoofdkantoor in Hong Kong wordt gevestigd. Er zijn meer dan 100 werknemers in GSKA-Groep, en wij breiden ons in vele industrieën met snel uitbreidend tempo van China uit.

Er zijn hoofdzakelijk 4 afdelingen in GSKA-Groep, namelijk:

 

1) Bouw en Mijnbouwmateriaal


GSKA heeft met vele internationale beroemde merken in China, zoals ingersoll-Rand, Atlas Copco en Liebherr samengewerkt. Onze producten omvatten concrete het groeperen installaties, concrete mixers, hydraulische kruippakjeboren, pneumatische kruippakjeboren, de boren van de waterput, luchtcompressoren, wegpersen, brekers en verschillende andere materiaal. Wij zijn belangrijk in verscheidene industrieën, zoals hydro-elektrische elektrische centrales, cementsteengroeven, kolenmijnen en spoorwegsystemen.

om een snelle reactie op onze klanten te verstrekken, hebben wij over US$1.5 Miljoen vervangstukken van ingersoll-Rand en Atlas Copco in ons Chinees pakhuis opgeslagen. Onlangs, hebben wij kleine luchtcompressoren, pneumatische kruippakjeboren, boren van de waterput en boortoebehoren en vervangstukken uitgevoerd de overzee op de markt te brengen.

 

2) Machtsgroep


GSKA heeft KAT en Broadcrown gensets meer dan 15 jaar geleverd. Onze belangrijke klanten omvatten Telecommunicatie, Banken, Luchthavens, Fabrieken en veel andere sectoren in de maatschappij. Wij doen ook assemblage van gensets in China, onder onze merknaam van „GSKA“ met classificaties van 1KVA aan 2000KVA. De kwaliteit van „GSKA heeft“ genset een zeer goede reputatie van klanten in China en markt overzee gewonnen.

Wij zijn ook de specialisten voor echte vervangstukken, zoals KAT, Perkins, FG Wilson, Cummins, Volvo, enz.

Naast gensets, verstrekken wij ook totale oplossing op de machtsproblemen, zoals Powerware - UPS, het systeem en de batterij van gelijkstroom, bliksemmateriaal en veel andere elektronische producten.

 

3) Veiligheid en IT Groep


GSKA verwierf de beroemde merknaam Locktronix van de V.S. in 2004 en begon vervaardigings elektrische sloten in China. Sedertdien zijn wij uitgevoerde producten aan het Midden-Oosten, Zuid-Azige en Afrika geweest. Onze markt breidt elk jaar uit en wij zoeken meer verdelers in verschillende landen om onze partners te zijn. Naast elektrische sloten en toebehoren, heeft wij ook ons eigen toegangsbeheersysteem door ons softwareteam ontwikkeld. Het systeem omvat smartcardoplossing en ook biometrisch toegangsbeheer, zoals hand-sleutel, vingerafdruk en gezichtserkenning. Onze is het EG-LOONLIJST systeem wijd gebruikt in vele fabrieken zowel in Hong Kong als vasteland China.

Toch heeft GSKA altijd een doelstelling van „het Besteverstrekken en wij zullen constant hoogte - kwaliteitsproducten en de betrouwbare diensten aan onze klanten wereldwijd verstrekken. Wij verheugen ons op het maken van goede zaken met onze partners

 

Geschiedenis

 

 
Sinds zijn onderneming in 1985. Het verdeelt een grote en volledige verscheidenheid van producten, met een nadruk op elektro & mechanische producten zoals UPS, bouwmateriaal, centrale harders, verre controleapparaten en verbeteringen voor generatorreeksen, overvoltagebescherming/bliksemmateriaal, algemene bedrijfshandel en e-commerce. De zaken worden meestal uitgespreid door Vasteland China en Hong Kong, en aan de uitbreiding van zijn internationale zaken aangepast, met huidige verrichting die de gebieden van Azië, van Europa, van Amerika, van Afrika evenals van het Midden-Oosten omvatten.
 
 
 
Toekomstig Vooruitzicht
 
Het baseren zich op onze hoogte - de kwaliteitsproducten en de goede reputatie, de GSKA-Groep breiden agressief onze markten in heel China uit. Wij zijn van plan om meer bureaus, meer dienst en opleidingscentra door vasteland China op te richten om onze klanten aan te bieden de hoogste kwaliteitsdienst, evenals tot de modernisering van China bij te dragen.
 
 
-
 
 
 
GSKA-Groep
 
GSKA-bestaan de belangrijke zaken van de Groep uit centrale airconditioning, zwaar bouwmateriaal, telecommunicatiemateriaal, mariene machines en de vervoersdienst. GSKA-Groep werd benoemd een verdeler in China door Ingersoll-rand in 1995. Daarna, werden vele grote projecten voltooid, met inbegrip van Daiya-de Installatiefase II van de Baaikernenergie, het Project van de Drie Klovendam van de Yangtze-Rivier, Xiaolangdi-Project in Luoyang, de Liaohe-Olieveld, van Pakistan en van Nepal Hydro-elektrische Elektrische centraleprojecten.
 
 
 
Als handelaar van Drager, verdeelt Jackwell verschillende types van Dragerharders hoofdzakelijk in de provincies van Fujian en van Guangdong. Wij leveren en installeren harders, de ventilatorrollen van luchtmateriaalverwerkingseenheden, etc. wij voorzien ook onze klanten van de Controlemateriaal van Johnson, met inbegrip van het opbouwen van automatiseringssystemen, de systemen van de brandautomatisering en veiligheidssystemen.
 
 
 
GSKA-de Groep is ook de erkende handelaar van Mobil-Aardolie, die de hoogste kwaliteitsdiesel van Mobil en smeermiddelolie aanbieden aan de gebruikers in Hong Kong. Voorts hebben wij onze eigen olietanker die de diesel aan klanten te vervoeren bij verschillende districten en het werkplaatsen worden gevestigd.
 
 
 
 
GSKA-Machtssystemen
 
GSKA-de Machtssystemen levert hoofdzakelijk internationale bekende geavanceerde niveau diesel generator-reeksen op het gebied van China, Hong Kong en Macao. Deze generator-reeksen omvatten de beroemde KAT, Cummins, Perkins, Volvo en Deutz. Wij voorzien klanten van professioneel ontwerp, installatie, ook volledig kant en klaar project en de uitstekende naverkoopdienst. Wij opstelling een de dienstcentrum in Quanzhou, Fujian in 1994 om een betere steun aan onze klanten te verlenen.
 
 
 
In het begin van de jaren '90, investeerden wij verder in China om twee mini-schaalelektrische centrales aan leverings efficiënte macht aan de lokale fabrieken en de industriële landgoederen op te bouwen. De beide die Krachtcentrale van Kilin bij Chashan, Dongguan en de krachtcentrale van de Wanying-Cementfabriek wordt gevestigd in Dongguan wordt gevestigd, die meer dan 10.000 kilowatt van elektriciteit verstrekken, heeft sinds 1994 gelopen. GSKA-de Groep streeft naar elke kans om in meer minielektrische centrales in China te investeren.
 
Bovendien verstrekken wij ERST-bulkgoed-aardolie-ook de apparaten van de bliksembescherming om de machtssysteem van onze cliënt en elektronikamateriaal te beschermen.
 
 
 
Om de betrouwbaarheid van de generator-reeksen te verbeteren, GSKA-voorziet de Groep klanten van geavanceerde verre monitor en controleapparaten. GCCS-van diesel de monitor en de controle de systemen worden generatorreeksen ontwikkeld door de technologie van Broadcrown, het UK, een beroemde generator-vastgestelde fabrikant te gebruiken dat de belangrijkste leverancier aan British Telecom is. GCCS werd hoofdzakelijk ontwikkeld die de behoeften te vervullen door het Ministerie van Telecommunicatie in China worden opgesteld en het is absoluut noodzakelijk voor het die in de generator-reeksen worden geïnstalleerd door diverse telecommunicatiediensten worden gebruikt.
 
GSKA-de Groep kan ook de bestaande oude type generator-reeksen bevorderen door de handverrichting in automatische verrichting te veranderen. Dit wordt verwezenlijkt door de toevoeging van ATS, en de toevoeging van verre monitor en controlesystemen, namelijk GSSC, Modex en TTI, afhankelijk van de vereisten.
 
 
 
 
Korte Inleiding aan GSKA-Groep
 
GSKA-Groep was onderneming in 1985. Het verdeelt een grote en volledige verscheidenheid van producten, met een nadruk op elektro & mechanische producten zoals UPS, bouwmateriaal, centrale harders, verre controleapparaten en verbeteringen voor generatorreeksen, overvoltagebescherming/bliksemmateriaal, algemene bedrijfshandel en e-commerce. De zaken worden meestal uitgespreid door Vasteland China en Hong Kong, en aan de uitbreiding van zijn internationale zaken aangepast, met huidige verrichting die de gebieden van Azië, van Europa, van Amerika, van Afrika evenals van het Midden-Oosten omvatten.
 
 
 
Hong Kong is het hoofdkwartier van de GSKA-Groep voor onze verkoop en beleidsactiviteiten. Wij hebben ook opstelling 5 dochterondernemingen en twee gezamenlijke ondernemingsbedrijven die goed in vasteland China zijn ontwikkeld. Onze bureaus en onderhoudscentra worden wijd uitgespreid uit in Shenzhen, Guangzhou, Fuzhou, Quanzhou, Tchang-cha, Peking, Hangzhou, Nanjing, Yichang, Harbin, Shenyang, Qinghai, enz. De jaaromzet is meer dan HK$100 miljoen met stijgingspercentages van 40% meer dan 3 opeenvolgende jaren.
 
 
 
De totale activa van de GSKA-Groep zijn momenteel over HK$100 miljoen. Deze activa omvatten gevestigde eigenschappen in China en Hong Kong evenals een verscheidenheid van faciliteiten die zich van olietankers, generator-reeksen, UPS, de apparaten van de bliksembescherming, zware machines, minielektrische centrales, een fabriek van verre controleapparaten en diverse die vervangstukpakhuizen en de dienstcentra uitstrekken rond China wordt gevestigd.
 
 
 
GSKA-de Groep heeft een goede reputatie niet alleen met binnenlandse banken en cliënten maar ook met banken en cliënten overzee. Het voorziet klanten en de grote markt in Vasteland China van hulp en steun, die eerste rang commerciële gebouwen kopen om zijn zaken uit te breiden.
 
Onze belangrijke bankiers omvatten de Bank van China, Hong Kong Bank, Hong Kong East-Asia Bank en Fortis Bank. Wij kunnen onze termijnen van de cliënten flexibele betaling, betere financiële regelingen en aankoopleningen verstrekken.
 
Met voldoende kapitaal, GSKA-investeert de Groep ook in minielektrische centrales in de Provincie van Guangdong om efficiënte voeding aan de lokale fabrieken en de industriële districten te verstrekken. Wij investeren ook door een grote hoeveelheid materiaal met inbegrip van generator-reeksen, zware machines en diverse vervangstukken op te slaan.

Dienst

 

GSKA-de Groep heeft altijd een doelstelling van „het Besteverstrekken en wij zullen constant hoogte - kwaliteitsproducten en de betrouwbare diensten aan onze klanten wereldwijd verstrekken. Wij verheugen ons op het maken van goede zaken met onze partners.

QC/Technical Steun

Strikte Kwaliteitscontrole

Van ontwerp en vervaardiging aan het verstrekken aan klant, is de strikte kwaliteitscontrole vervuld aan alle generatorreeksen:

1) Het ontwerp, de vervaardiging en het testen van generatorreeksen totaal voldoen aan de nationale norm van GB/T2820-97.

2) Originele merkmotor, voorbij globale technologie, betrouwbare functie en lang leven.

3) Het opwindingssysteem kan tot de terugkeer van de frequentieschommeling onmiddellijke lading onmiddellijk in het wilde weg maken.

4) Het ontwerpprincipe kan tot het minder golfvormvervorming onder de niet-lineaire lading en de uitstekende het beginnen capaciteit maken.

5) Wij Victory Power en Delenleveranciers kunnen kwaliteit van alle producten waarborgen en rechtvaardigen.

6) Door professioneel de dienstnetwerk wereldwijd, verlenen wij de constante naverkoopdienst en de vervangstukkenlevering van 24 uur.


De waarborgdienst
Wij leveren niet alleen onze producten, maar ook onze technische ondersteuning en naverkoopdienst op de toegevoegde waarde. Wij zorgen ervoor dat al onze originele kopers de productenwaarborg van „GSKAPOWER“ in het kader van deze garantieverklaring krijgen.

Garantieperiode
Wij zullen een garantieperiode van 12 maanden of 1000 werkende uren aan de originele kopers voor al onze Diesel bijbehorende producten, en een garantieperiode van 6 maanden of 500 werkende uren aan de originele kopers voor alle Benzine bijbehorende producten verstrekken. De garantieperiode begint van de dag van levering aan de originele kleinhandelskoper.

Dekking en Uncoverage
Wij zullen verantwoordelijk voor het vervangen van of het herstellen van, bij zijn die optie zijn, zonder last voor de delen of de arbeid op een plaats door GSKA Groep wordt benoemd, enig die deel van een GSKAPOWER-product door deze die waarborg wordt gebrekkig wordt gevonden behandeld om in materiaal of vakmanschap te zijn, maar uitsluiten de volgende situaties:
a) Producten strikt gewerkt niet overeenkomstig toepasselijk handboek;
B) de Delen beïnvloedt, beschadigd, of gedeprecieerd door misbruik, misbruik, ongepast onderhoud, verwaarlozing, gebruik van ongeschikte gehechtheids of niet echte delen, gewone slijtage, roest of corrosie, ontoereikend vervoer, ongeval, of de dienst door een onbevoegde faciliteit.
c) de Voor consumptie geschikte delen, zoals filters, riemen, pakkingen, verpakking, zekeringen, borstels, de klep van de brandstofinjectiepijp, smeermiddel, beschermende zinklaag, thermostaat, ontstekingsstop, AVR, en condensator zijn niet behandeld onder deze waarborg.
D) het tekort wordt veroorzaakt door om het even welke wijziging door of op verzoek van de koper.
Deze Garantie verplicht GSKA-geen Groep om vervoersprijzen te dragen die (die aan en van de de Dienstplaats omvatten door GSKA Groep en het werken prijzen tijdens het Garantieproces wordt aangewezen. De eis WayIf komt om het even welk die tekort onder deze WAARBORG wordt behandeld, pls contact om het even welke erkende GSKA-Groepsverdeler of handelaar de naam, adres te verkrijgen voor, en wordt het telefoonnummer van de meest dichtbijgelegen gemachtigde de Dienst en Reparatieplaats binnen dertig dagen na dergelijk tekort ontdekt. De uitsluiting StatementWe verklaart hierbij dat alle andere verplichtingen of aansprakelijkheden, met inbegrip van speciale of gewichtige schade of voorwaardelijke verplichtingen die uit om het even welke GSKAPOWER-producten voortkomen er niet in slagen behoorlijk te werken, is hierbij uitgesloten behalve dat hierboven vermeld de garantie.

Sommige staten of landen staan niet de uitsluiting of de beperking aan bijkomende of gewichtige of speciale schade toe, zodat kan de bovengenoemde beperking of de uitsluiting niet op u van toepassing zijn.

Deze WAARBORG geeft u specifieke wettelijke rechten, en u kunt andere rechten ook hebben die onder verschillende landen en staten variëren. Geen persoon is gemachtigd om een andere WAARBORG te geven of om het even welke extra verplichting uit naam van GSKA-Groep te verzekeren.

Ons Team

 

Er zijn hoofdzakelijk 4 afdelingen in Jackwell-Groep, namelijk:

1) Bouw en Mijnbouwmateriaal.

2) Machtsgroep.

3) Veiligheid en IT Groep.

4) Het materiaal van luchtcomperssor.

Laat een bericht achter