Voorzorgsmaatregelen voor het gebruiken van diesel generators

May 4, 2023

Besteed aandacht aan de oliedruk. Wanneer de diesel generator werkt, wordt de smeeroliedruk verzonden naar de wrijvingoppervlakte van de delen door de oliepomp en de oliefilm wordt gevormd, zodat de delen die met elkaar wrijven geen direct contact, hebben om het wrijvingverlies te verminderen. Het gebruik zou aandacht aan de oliedruk altijd moeten besteden, wanneer de oliedruk laag is, zou moeten onmiddellijk voor inspectie ophouden en de reparatie, oliedruk is te hoog zal beschadigen de oliefilm verergert slijtage, ook zou moeten de oorzaak van geschikte verwijdering te weten komen.

 

Besteed aandacht aan de verandering van temperatuur. De temperatuur van diesel generator wordt weerspiegeld in de temperatuur van koelwater en de temperatuur van smeerolie. De watertemperatuur van gedwongen - omloop de diesel generator zou tussen 70 en 90 graden van Celsius moeten worden gehouden, en de olietemperatuur zou tussen 70 en 80 graden van Celsius moeten worden gehouden. Als te hoog het cilinderstootkussen, zuiger zal beschadigen en de zuigerveer, vermindert olieviscositeit, de daling van smeringsprestaties; Als laag brandstofverbruik en rookuitlaat zal verhogen. Daarom zou de verrichting aandacht aan de temperatuur van antivriesmiddel altijd moeten besteden, abnormaal op tijd zou moeten worden verwijderd.

 

besteed aandacht aan het behoud van de run-in periode. De nieuwe of gereviseerde diesel generators moeten binnen worden in werking gesteld. Omdat de diesel generators met elkaar samenwerken en zich met elkaar, de oppervlakte van de delen, hoewel er een bepaalde precisie is en bewegen eindigen, maar vanuit het perspectief van embleem zijn er nog ongelijk, en het geschikte hiaat is klein. Het doel van rodage is de tot passende bewegingsoppervlakte meer vlote en redelijkere ontruiming door rodage te maken om vroege slijtage te verhinderen. De maatregel van rodage is zonder commissie verrichting 50 uren, waarin de snelheid van laag in hoogte zou moeten veranderen, de lading zou moeten van klein tot groot veranderen, en de verrichting van de super-snelheidsoverbelasting wordt niet toegestaan. Na het eind van run-in, moet de olie in het carter worden vervangen, en het carter en de smeerolieweg zouden moeten worden schoongemaakt, en de oliefilter zou moeten worden schoongemaakt of worden vervangen.

 

Versterk onderhoud en onderhoud. Het onderhoud en het onderhoud zijn de sleutel aan het uitbreiden van de levensduur van diesel generators. Onderhoud in vredestijd, regelmatig onderhoud, regelmatige inspectie, nadruk op de inspectie van de schat van de watertank zou moeten doen, is de olie genoeg, is de technische staat van de diesel generator goed, als er schade op tijd zou moeten worden opgeheven is. „Filter drie“ moet schoongemaakte onbelemmerd zijn. Wanneer het werken in het stoffige milieu in het platteland, zou het element van de luchtfilter één keer per dag moeten worden schoongemaakt. Ander onderhoud zou ook volgens de voorgeschreven procedures moeten worden uitgevoerd.

 

Duw niet het harde gaspedaal. Van de diesel het gaspedaal van de de hittemotor generatormotor, zal hevige trilling, de wrijving van de oppervlakte verhogen veroorzaken. Het koude machinegaspedaal omhoog, omdat de viscositeit van smeerolie niet gemakkelijk is te stromen, zal het wrijvingverlies van delen verergeren, ernstig kan cilinder en de brandende schacht van de tegelholding en andere ernstige ongevallen ook veroorzaken. Daarom geen kwestie blijft de koude machine of de hete machine, geen kwestie de hoge snelheid, het noodzakelijk regelmatig om is bij te tanken, niet de versneller scherp verhogen.

 

Correcte verschuiving tijdens verrichting. om verlengde hoge snelheidsverrichting van diesel machtsgeneratie te vermijden om wrijvingverlies te verergeren, zou het toestel op tijd volgens wegvoorwaarden moeten worden veranderd, en de hoge snelheid en low-grade verrichting zou moeten worden vermeden. Zelfs op bergopwaartse en washboard wegen, is het noodzakelijk om het juiste toestel te kiezen, en liet niet de diesel generator die bij hoge snelheid op de voorwaarde van ontoereikende lading in werking wordt gesteld.

 

De aanvang en het lopen bij lage temperatuur zijn strikt belemmerd. Wanneer de watertemperatuur van diesel generator boven 70 graden van Celsius is, zal zijn schade worden verergerd. Beginnend bij lage temperatuur, is de slijtage ernstiger, als bij 2 graden het beginnende eens voorverwarmen van Celsius, zijn schade gelijkwaardig is aan het lopen 50 uren. Daarom moet de aanvang in de winter zijn het verwarmde water voorverwarmen, is het best om in de ruimte 's nachts te parkeren, nadat de aanvang niet lange tijd bij lage temperatuur loopt.

 

Correcte keus van brandstof. De eigenschappen van diesel hangen hoofdzakelijk van cetaangetal en onzuiverheden af. Als de keus niet aangewezen is, is het werk gemakkelijk te beschadigen, zodat de effectoppervlakte van de geïntensifieerde machinedelen draagt. Wanneer gebruikt, zou de diesel volgens de compressieverhouding en het seizoen van diesel generator moeten worden geselecteerd om het wrijvingverlies en de corrosie van delen te verminderen.