„Lichte Bringer“ in Assam, India, diesel generator

May 17, 2023

Assam is een gebied van noordoostelijk India, dat in de noordoostelijke hoek van India wordt gevestigd. Sommige dorpen in het gebied zien vaak ontoereikende elektriciteitsvoorziening onder ogen. wegens de complexe topografie van het gebied, is de bouw van het machtsnet moeilijk, resulterend in een gebrek aan voeding in het gebied. De inwoners van het gebied leven hoofdzakelijk op landbouw. Het gebrek aan een betrouwbaar elektriciteitsnet in het gebied betekent de ingezetenen moeten olielampen en kaarsen bij nacht gebruiken, die het leven moeilijk maken. om de levensomstandigheden van de ingezetenen te verbeteren, besliste de lokale regering een generator te kopen om de stad van een betrouwbare elektriciteitsvoorziening te voorzien. En verzonden een onderzoek naar onze generatorfabrikant, na langdurig van vergelijking en mededeling, definitief, onze bedrijf model gsa-T341 100KVA stille diesel generatorovereenkomst. Dit type van generator heeft de kenmerken van stabiele verrichting, met geringe geluidssterkte, brandstofbesparing etc., die voor gebruik in gewone dorpen zeer geschikt is.

/photo/genset-dieselgenerator/editor/100KVA silent diesel generator

Na ook het kopen van de generators, de overheidsopstelling een volledig voedingsysteem, met inbegrip van generators, transformatoren, draden en meters. Onder de leiding van de overheid, namen de lokale ingezetenen aan de bouw die van het elektriciteitsvoorzieningssysteem, deel draden in werking stellen aan elk huis en meters en contactdozen installeren zodat de ingezetenen elektromateriaal konden gebruiken.

De levensomstandigheden in de stad hebben dramatisch met de verrichting van de generator verbeterd. De ingezetenen kunnen elektrische lichten en televisies bij nacht gebruiken, en gebruiken elektromateriaal om te koken en wasserij. Bovendien heeft het gebruik van generators ook de ontwikkeling van de lokale economie gedreven, bevorderend landbouw, de industrie en handel.

In een woord, heeft de generator een zeer belangrijke rol en een toepassing in moderne samenleving. Het kan niet alleen mensen voorzien van betrouwbare elektriciteitsvoorziening en de levensomstandigheden van mensen verbeteren, maar ook economische ontwikkeling en sociale vooruitgang bevorderen.

/photo/genset-dieselgenerator/editor/100kva silent diesel generator