Zes zeer belangrijke factoren aan conside wanneer het kopen van diesel generator

May 9, 2023

Zes zeer belangrijke factoren aan conside wanneer het kopen van diesel generator

1. Machtsoutput

De machtsoutput is één van de belangrijkste te overwegen factoren wanneer het kopen van een diesel generator voor een industriële installatie. Omdat in het geval van een stroomuitval en een noodsituatie, u een generator zou moeten kiezen die de veilige en stabiele verrichting van al materiaal, machines en toestellen, evenals uw zakelijke bewerkingen kan verzekeren. Zo alvorens u doorgaat en een diesel generator koopt, zorg ervoor u de machtsvereisten van het apparaat kent. Dit zal u helpen de juiste generator voor uw behoeften zo zo kiezen uw zaken in het geval van een verlengde stroomuitval ongunstig om niet te beïnvloeden.

/photo/genset-dieselgenerator/editor/diesel-generator

  • 2. Brandstofefficiency

  • Dank aan technologische innovatie en moderne vooruitgang, de generators van vandaag verbruikt veel minder brandstof dan zij vijf jaren geleden deden. Het feit dat de recentste apparaten langer kunnen lopen en meer economisch is geweest een grote bestuurder achter de marktgroei. Nochtans, niet zijn alle generators gecreeerde gelijke, en de brandstof kan duur zijn. Daarom is het raadzaam om twee of drie fabrikanten om brandstofverbruikvoorspellingen te vragen alvorens voorbereidingen te treffen te kopen. De modulariteit helpt ook brandstofefficiency. Bijvoorbeeld, kon het gebruiken van de vraagpatronen voor typische industriële toepassingen als gids, die de generator van a1 opstellen MVA als belangrijkste krachtbron betekenen verbruikend tot 1677 liter brandstof per dag. Door vergelijking, zouden drie 325 kVAgenerators die hetzelfde werk doen ongeveer 1.558 liter brandstof vereisen. In dit geval, is de geschatte brandstofbesparingen van $35.000 per jaar een dwingend geval, om nog te zwijgen van een vermindering van 85 ton Co2 in de loop van een jaar.

3.Price

Als veel andere online verkochte goederen, varieert de prijs van de generator van verkoper aan verkoper. De diesel generators komen in verschillende prijzen. Wij zijn altijd zorgvuldig om te kiezen wat wij ons kunnen veroorloven. Tegelijkertijd, is het best om ervoor te zorgen dat de kwaliteit niet voor lage prijzen wordt geofferd. Kopen van goedkope, van geringe kwaliteit generators kan zeer duur het zijn omhoog beëindigen. U moet een evenwicht slaan tussen wat u nodig hebt en wat u zich kunt veroorloven. Om een besluit op basis van goede informatie te nemen, streef naar professionele raad.

 

4.Noise-factor

 

Een andere zeer belangrijke factor in het kopen van een diesel generator is de hoeveelheid lawaai. Of de generator op een woon of commercieel gebied, of in een huis, het lawaai van een generator wordt gevestigd is een bepaalde zorg omdat de diesel generators heel wat lawaai kunnen veroorzaken wanneer het werken. Nochtans, veroorzaken de verschillende generators verschillende geluidsniveaus. De stille diesel generators zijn zeer stil, en terwijl zij een duur beetje kunnen zijn, zullen zij vrij stille functionaliteit verzekeren.

 

/photo/genset-dieselgenerator/editor/silent diesel generator

5.Stationary of draagbaar

Een andere factor om te overwegen wanneer het kopen van een generator is of u een draagbare of stationaire generator wilt. Als u het voor een kleine onderneming of een huis nodig hebt, draagbare zou het meest aangewezen zijn. Nochtans, als het een grote bedrijf of een organisatie is, zullen de stationaire generators het meest geschikt zijn. Vast is ook op de ziekenhuizen van toepassing. De stationaire computers zijn gewoonlijk groter in grootte en hebben meer machtsoutput. Bovendien heeft het lage onderhoudskosten en lange levensduur.

 

/photo/genset-dieselgenerator/editor/Silent portable generator

 

6.warranty

Het laatste ding om te overwegen wanneer het kopen van een diesel generator is de garantie op de generator. Één hoofdpijn vele klanten onder ogen zien is dat zij slijtage en scheur en geen onderhoud overwegen. Delen en de toebehoren de nodig voor diesel generatorreeksen kunnen duur zijn als zij niet door garantie worden behandeld. Als u onder garantie omvat bent, kunt u deze delen bij een korting kunnen krijgen of zelfs kostenloos, en het is ook belangrijk om uw diesel generatorfabrikant te kennen. U zult zeer waarschijnlijk lijndienst van de fabrikant vereisen, die ook door uw garantie zal omvat worden. Wanneer u in reiskosten incalculeert, kunnen de loonkosten, en de delenkosten, de uit-van-garantiediensten als zeer duur worden beschouwd. Als u beslist de diesel generator aan uw fabrikant te verschepen, zal het ook zeer duur zijn.