• Guangdong ALI Testing Equipment Co,.Ltd
  K.S. LIM
  Uw genset en ATS werken goed. Ik heb uw naam en e-mail aan een vriend gegeven die een hotel in Palawan zal bouwen. Dank,
 • Guangdong ALI Testing Equipment Co,.Ltd
  Waleed-Egypte
  Dank die altijd me goede producten geven. dank voor uw voordien gedaane inspanning u. uw firend van Egypte.
 • Guangdong ALI Testing Equipment Co,.Ltd
  Akakulubelwa mwiyakui-Zambia
  Ik moet bekennen u vaardigheden hebt van een de briljante klantenrelaties en ik van u leer. Ik vertel u of wilt u zien hoe mooi Zambia in Afrika
Contactpersoon : Kris
Telefoonnummer : 0086-0769-85914911
WhatsApp : +8618046939311

Elektronika Diepzeecontrolebord

Plaats van herkomst OEM en het UK van China
Merknaam GSKA
Modelnummer DSE5320
Min. bestelaantal 1-5 stukken
Prijs Negotiable
Verpakking Details Het standaardtriplex en de houten daadwerkelijke het pakketgrootte van package.the tegen goederengro
Levertijd één weken bij ontvangstbewijs van officieel verkoopcontract
Betalingscondities L/C, D/P, D/A, Alipay, het Westenunie, TT. Contant geld, Paypal
Levering vermogen 500 stuks per maand

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Hoog licht

diepzeecontrolemechanismen

,

genset controlemodule

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Diepzeeelektronikaplc kan met van het de motorbeheer van „Eco de vriendschappelijke“ systemen van elektronische motoren verbinden die motorbescherming en instrumentatie zonder extra afzenders bieden te vereisen.

Uitvoerige verre mededeling via facultatieve RS232-haven. Verzekert RS232-Modemverbinding met PC via of PSTN-lijn of GSM netwerk die (een geschikte modem met behulp van). De module kan Ingenieurs via hun celtelefoons ook signaleren gebruikend het GSM SMS overseinensysteem om van systeemalarm te adviseren.

Output de facultatieve van RS485 „Modbus“. Het gebruiken van de industrie standaard communiCAT-parts-partsie protocol staat volledige systeemintegratie in nieuwe en bestaande van de de bouwbeheer en controle regelingen toe. Verwijdert de motor kenmerkende informatie de behoefte aan zowel de dienstmateriaal als cryptische kenmerkende lamp (wanneer gebruikt samen met elektronische motoren).

LCD 4 lijntekst gebaseerde vertoning om diagnose van foutenvoorwaarden, instrumentatie en werkende staat „in een oogopslag“ te verstrekken. De uitvoerige configuratie en de status die van PC gebruikend 5xxx PC-software controleren.

Het SPELDaantal beschermde voorpaneel programmering van geselecteerde reispunten en de tijdopnemers, laat gebiedsveranderingen toe om aan de modulemontages worden aangebracht. Modeldse5320 is een Automatische de Controlemodule van de Leidingenmislukking.

De module wordt gebruikt om een leidingenlevering te controleren en automatisch een reservegeneratorreeks te beginnen. De module verstrekt aanwijzing die van operationele status en foutenvoorwaarden, automatisch genset sluiten en op mislukkingen door middel van een LCD vertoning, en aangewezen opvlammende leiden op het voorpaneel ook wijzen.

De geselecteerde tijdopnemers en het alarm kunnen door de klant van het voorpaneel worden veranderd. De wijzigingen aan het systeem worden gemaakt gebruikend 810 omzetten en een PC. Deze interface verstrekt ook echt - tijd kenmerkende faciliteiten. Het is ook mogelijk om de verrichting van het systeem plaatselijk of ver te controleren of.

Afmetingen: 240mm x 172mm x 57mm Comité Knipsel: 220mm x 160mm (8.7“ x 6.3“)