Certificaten

 • China Guangdong ALI Testing Equipment Co,.Ltd certificaten
  CE(DECLARATION of conformity)
 • China Guangdong ALI Testing Equipment Co,.Ltd certificaten
  Verification of Compliance
 • China Guangdong ALI Testing Equipment Co,.Ltd certificaten
  CE( DECLARATION of conformity)
 • China Guangdong ALI Testing Equipment Co,.Ltd certificaten
 • China Guangdong ALI Testing Equipment Co,.Ltd certificaten
  Broadcrown Generators-distributorship
 • China Guangdong ALI Testing Equipment Co,.Ltd certificaten
  BSI
 • China Guangdong ALI Testing Equipment Co,.Ltd certificaten
  实用新型专利证书

Profiel QC

 

QC/Technical Steun

Strikte Kwaliteitscontrole

Van ontwerp en vervaardiging aan het verstrekken aan klant, is de strikte kwaliteitscontrole vervuld aan alle generatorreeksen:

1) Het ontwerp, de vervaardiging en het testen van generatorreeksen totaal voldoen aan de nationale norm van GB/T2820-97.

2) Originele merkmotor, voorbij globale technologie, betrouwbare functie en lang leven.

3) Het opwindingssysteem kan tot de terugkeer van de frequentieschommeling onmiddellijke lading onmiddellijk in het wilde weg maken.

4) Het ontwerpprincipe kan tot het minder golfvormvervorming onder de niet-lineaire lading en de uitstekende het beginnen capaciteit maken.

5) Wij Victory Power en Delenleveranciers kunnen kwaliteit van alle producten waarborgen en rechtvaardigen.

6) Door professioneel de dienstnetwerk wereldwijd, verlenen wij de constante naverkoopdienst en de vervangstukkenlevering van 24 uur.


De waarborgdienst
Wij leveren niet alleen onze producten, maar ook onze technische ondersteuning en naverkoopdienst op de toegevoegde waarde. Wij zorgen ervoor dat al onze originele kopers de productenwaarborg van „GSKAPOWER“ in het kader van deze garantieverklaring krijgen.

Garantieperiode
Wij zullen een garantieperiode van 12 maanden of 1000 werkende uren aan de originele kopers voor al onze Diesel bijbehorende producten, en een garantieperiode van 6 maanden of 500 werkende uren aan de originele kopers voor alle Benzine bijbehorende producten verstrekken. De garantieperiode begint van de dag van levering aan de originele kleinhandelskoper.

Dekking en Uncoverage
Wij zullen verantwoordelijk voor het vervangen of het herstellen, bij zijn die optie zijn, zonder last voor de delen of de arbeid op een plaats door GSKA Groep enig die deel van een GSKAPOWER-product wordt benoemd door deze die waarborg wordt gebrekkig wordt gevonden behandeld om in materiaal of vakmanschap te zijn, maar uitsluiten de volgende situaties:
a) Producten strikt gewerkt niet overeenkomstig toepasselijk handboek;
B) de Delen beïnvloedt, beschadigd, of gedeprecieerd door misbruik, misbruik, ongepast onderhoud, verwaarlozing, gebruik van ongeschikte gehechtheids of niet echte delen, gewone slijtage, roest of corrosie, ontoereikend vervoer, ongeval, of de dienst door een onbevoegde faciliteit.
c) de Voor consumptie geschikte delen, zoals filters, riemen, pakkingen, verpakking, zekeringen, borstels, de klep van de brandstofinjectiepijp, smeermiddel, beschermende zinklaag, thermostaat, ontstekingsstop, AVR, en condensator zijn niet behandeld onder deze waarborg.
D) het tekort wordt veroorzaakt door om het even welke wijziging door of op verzoek van de koper.
Deze Garantie verplicht GSKA-geen Groep om vervoersprijzen te dragen die (die aan en van de de Dienstplaats omvatten door GSKA Groep en het werken prijzen tijdens het Garantieproces wordt aangewezen. De eis WayIf komt om het even welk die tekort onder deze WAARBORG wordt behandeld, pls contact om het even welke erkende GSKA-Groepsverdeler of handelaar de naam, adres te verkrijgen voor, en wordt het telefoonnummer van de meest dichtbijgelegen gemachtigde de Dienst en Reparatieplaats binnen dertig dagen na dergelijk tekort ontdekt. De uitsluiting StatementWe verklaart hierbij dat alle andere verplichtingen of aansprakelijkheden, met inbegrip van speciale of gewichtige schade of voorwaardelijke verplichtingen die uit om het even welke GSKAPOWER-producten voortkomen er niet in slagen behoorlijk te werken, is hierbij uitgesloten behalve dat hierboven vermeld de garantie.

Sommige staten of landen staan niet de uitsluiting of de beperking aan bijkomende of gewichtige of speciale schade toe, zodat kan de bovengenoemde beperking of de uitsluiting niet op u van toepassing zijn.

Deze WAARBORG geeft u specifieke wettelijke rechten, en u kunt andere rechten ook hebben die onder verschillende landen en staten variëren. Geen persoon is gemachtigd om een andere WAARBORG te geven of om het even welke extra verplichting uit naam van GSKA-Groep te verzekeren.

Laat een bericht achter